… vi leverer skræddersyede løsninger ...

Digital skiltning ell. Infokanal

Digital skiltning ell. Infokanal er i princippet en afvikler der efter et bestemt skema afvikler tekst, billed eller videosekvenser på bestemte tider af døgnet eller ugen og som vises på en eller flere skærme i en virksomhed, en forretning eller på et Fællesantenneanlæg, i en boligforening eller lignende. 


Man inddeler en skærm i flere informationsfelter hvorved man opnår en eller flere levende dele på skærmen plus man har nogle statiske felter der informerer om de mere grundlæggende ting. Alle felter kan efterfølgende styres til at skifte indhold efter et bestemt tidsmønster så der skabes liv på skærmen dagen igennem. 

De systemer vi bygger er Hurtigere, Smartere og Bedre end mange andre...


Hurtigere:

- Ingen teknisk ekspertise kræves.
- Fjern-opdatere afspilningslister (playlister) på få sekunder
- Brugervenlig grænseflade og arbejdsgang
- Ingen tidskrævende rendering
- Hurtig, nem og problemfri implementering


Smartere:

- Indbyggede skabeloner som frit kan tilpasses
- Tilføj en stil med afrundede hjørner og skygger
- Indbygget designer, scheduler, og player
- Understøtter alle større medie-filtyper
- Real-time RSS og Twitter feeds


Bedre:

- Livsvarig licens
- Ingen server nødvendig
- Ægte WYSIWYG redigering (hvad du ser er hvad der sker)
- Bygget udelukkende til Mac
- Ingen månedlige hosting- eller indholds gebyrer

Softwaren har alt hvad du behøver for at skabe en stærk Præsentation i et helt integreret miljø. Design, Schedule og Play arbejder problemfrit sammen og opleves som en enkel proces fra oprettelse til output. Ikke nødvendigt at lære flere programmer at kende for at bygge et projekt.

WYSIWYG (hvad du ser er hvad der sker).


Design:

Med det brugervenlige interface kan du skræddersy dit layout til at se ud som du ønsker, eller du kan vælge en af de professionelt designede og fuldt tilpasselige indbyggede skabeloner.

Alle populære medie filtyper understøttes. Systemets Alfakanal (gennemsigtighed eller maske) kompatibilitet, gør at du kan at oprette skilte med problemfri video/billed integration i dit grafiske layout.

Lav flere levende RSS-feeds eller rul dine egne beskeder ud og få dem streamet i realtid samtidig med dine videoer, billeder, nyheder, Twitter-feeds, og tekst.


Nemt at tilføje følgende medier til dit projekt:

- Videoer
- Lysbilledshow
- Billeder
- Tekst
- Dato og tid
- Twitter feeds
- RSS bulletiner
- RSS tickers
- Web


Softwaren indeholder også mulighed for at opdatere billed- og video-playlister fra fjernt hold via den dynamiske playliste. Ved at bruge denne funktion kan du opdatere playlisterne ved at tilføje eller fjerne filer fra de mapper de ligger i uden at forstyrre afviklingen. Du kan bruge cloud baserede tjenester som MobileMe, Dropbox o.l. og foretage ændringerne via en webbrowser.

Giv dit design et mere tiltalende og elegant look ved at tilføje en række zoner og tekst funktioner, herunder afrundede hjørner, skygger og tekst effekter til at fremhæve dit design. Du har også mulighed for at fastholder dit billedformat så det ikke forvrænges når det skal fylde hele zone området ud. Du kan også tilføje billedtekster og overgange til dine diasshows.


Valgmulighederne er mange og et køreklar, testet og standard konfigureret system kan leveres fra 

18.050 kr + moms 


Kontakt os for en DEMO så I kan blive overbevist..

PLAYOUT  Østerbrogade 30  6000  Kolding  Danmark -  mail:  gt@playout.dk   -  mobil:  60 66 06 18  -  cvr: 36 25 13 95