… vi leverer skræddersyede løsninger ...

Playout løsninger

En playout løsning er i princippet en server der efter et bestemt skema afvikler tekst, billed eller videosekvenser på bestemte tider af døgnet eller ugen og som vises på en Lokal-TV Kanal eller i et sendesamvirke som vi har leveret flere løsninger til.


Vi har bygget løsninger baseret på software fra bl.a. Playbox, BB-TV, Cinegy, Scala og Softron og har derved opnået et bredt kendskab til dette marked.


En playout løsning kunne også bruges i andre sammenhænge hvor det primære f.eks. er at vise video i HD kvalitet på storskærme efter en forud planlagt tidsplan (playliste). Til det formål er det måske interessant blot at leje et udstyr hos os som kan dette. Klik her for at se nærmere om dette.


Softron´s software til MAC platformen.

Med softwaren ”OnTheAir Video 3” fra Softron skal man designe og løbende vedligeholde nogle playlister som indeholder de filer man vil have vist på et givet tidspunkt af døgnet. 

Disse playlister afvikles en efter en i een lang række (schedule) og i denne schedule skal der hele tiden være nye playlister til stede der kan afvikles fremadrettet.


Playlisterne kan indeholde både videofiler og billedfiler (PNG) som kan være informations-tekster der afspilles i en nærmere bestemt tidslængde f.eks 30 sec hvorefter en ny tekst tager over.

Med ”OnTheAir Video 3” har men en kombineret kanal der kan være en blanding af video og tekstinformationer i et og samme produkt på én kanal i f.eks. antenneanlægget.


”OnTheAir Video 3” kan også sættes op så det kan afvikle et ”Live signal” på et bestemt tidspunkt i denne playliste. Dette Live signal kan være fra et TV-studie eller fra en anden informationsgiver.


Med Softron’s software kan man på den samme computer have flere samtidige kanaler kørende som f.eks. en infokanal og en lokal-tv kanal. 

Et sådant setup kræver 2 softwarelicenser men kun én computer.


Herunder ses en simpel playliste som indeholder både video, tekster og et live signal

PLAYOUT  Østerbrogade 30  6000  Kolding  Danmark -  mail:  gt@playout.dk   -  mobil:  60 66 06 18  -  cvr: 36 25 13 95